Met de visjes van Vegan Visboer kies jij voor liefdevolle vis op je bord. Een duurzaam, plantaardig én vis-aardig alternatief dus, om heel hard van te genieten.
“De plantaardige visvervangers van Vegan Visboer geven jou die verrukkelijke smaak en structuur van vis inclusief die voedingswaarden die we zo nodig hebben. No animal got hurt in the process!”
Met de visjes van Vegan Visboer kies jij voor liefdevolle vis op je bord. Een duurzaam, plantaardig én vis-aardig alternatief dus, om heel hard van te genieten.
Ruim 3 jaar heeft het Vegan Visboer gekost om de ideale visvervanger te ontwikkelen, maar dan heb je ook wat: die heerlijke, authentieke smaak en realistische structuur van Vegan Visboer visvervangers zijn namelijk niet van echt te onderscheiden!
Daarnaast is alles van Vegan Visboer vrij van chemicaliën en krijg je nagenoeg dezelfde hoge voedingswaarden binnen. Door de toevoeging van schone, gifvrije algen krijg je daar de extra plant-power nog eens bovenop. Niet alleen lekker en guilt-free dus, maar nog gezonder voor je lijf ook!
Maar… hoe dan, vraag jij je af? Nou, dat is een mooi verhaal. Een hypoallergene rijstkorrel (NON-GMO) bleek de ideale kandidaat voor de metamorfose waar we van droomden en werd het basis-ingrediënt voor de vis-aardige transformatie. Deze magische, plant-based bron neemt de karaktereigenschappen van witvis aan als geen ander! De viskruidenmelange, beproefd door rasechte vissers en bekokstoofd door doorgewinterde chef-koks, geeft de Vegan Visboer visvervangers de onmiskenbare geur, kleur en smaak van vis.
Wijnstreek
Het grootste eiland in de Middellandse Zee, heeft maar liefst 105.000 hectare aan wijngaarden.
Chefs Gemak
Steak bloemkool met chimmichurri, labneh en granaatappel.
Chefs Gemak
Bloemkool fine dining met doperwten, macadamia en ras el hanout.
Chefs Gemak
Crispy bloemkool burger met cheddar en tomatensalsa.
Promo
Verras jouw gasten tijdens de feestdagen met bijzondere nieuw-vlees* gerechten van Redefine Meat.
Promo
De lekkerste vegan bitterballen en croquetten!
Inspiratie
Sinds december 2018 maakt De Vegetarische Slager uit van Unilever's merkenportfolio.
Inspiratie
Flora Professional Plant is te gebruiken als kookroom om je gerecht mee te verrijken.
Inspiratie
Boost your dish!
Promo
New Meat™, de nieuwe generatie vlees.
Inspiratie
Geniet meer met NXT Chocolade.
Inspiratie
Revolutie op de borrelkaart!
Promo
Ontwikkeld door chefs voor chefs.
Inspiratie
Al het goede van vis, maar dan beter.
Private Label
Sapori di Casa is dé smaakmaker voor sauzen, pasta en Italiaanse gerechten.
Project
Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.
Project
VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.
"*" geeft vereiste velden aan