Partners

 

SAMEN sterk, samen succes

Omdat wij als groothandel voor onze klanten heel veel verder gaan dan alleen maar het bevoorraden van de keuken werken wij samen met een aantal sterke partners waarmee wij onze positie als horeca totaalleverancier kracht bijzetten.

Ontzorgen is waar VHC Jongens voor staat en daarom maken wij het horecaondernemers zo makkelijk mogelijk. In de praktijk betekent dit dat onze klanten voor vrijwel alles bij ons terecht kunnen omdat wij voor vrijwel alles partners hebben. Het is onze service en meerwaarde dat onze klanten profiteren van de aantrekkelijke afspraken die wij met onze partners hebben.
 
 
 
 

Inspirium,
One-Stop-Shopping voor de horeca

Op het karakteristieke NDSM-Terrein in Amsterdam-Noord heeft onze partner het Inspirium haar zeer uitgebreide showroom. Deze zeer gerenommeerde club van professionals is bij menig ondernemer niet onbekend. Het Inspirium is een populaire 'One-Stop-Shopping' voor de horeca: terrasmeubels, terrastegels, parasols, servies, systeemvloeren, parketvloeren, interieurontwerp, interieurbouw, keukens, keukenapparatuur, stofferingen, digitale menuborden, reclame en communicatie, koffie, installatietechniek, kassasystemen, auto- matisering, entertainment, geluids- apparatuur, bedrijfskleding, horecamakelaardij en lucht- behandelingssystemen. Het is slechts een greep uit het letterlijk complete aanbod van al uw be-nodigdheden voor uw horecabedrijf. Op het gebied van eten en drinken is VHC Jongens BV natuurlijk de onbetwiste partner van het Inspirium. Net als VHC Jongens BV streven alle aan-gesloten bedrijven naar dezelfde hoge kwaliteit, zowel in product als in service. Nu begrijpt u wat wij bedoelen als we zeggen: 'Eindelijk één ingrediënt als basis voor al uw gerechten. Ontdek het gemak!'

Kijk voor meer informatie over het Inspirium op https://www.inspirium.nl/
 
 
Nederland is echt een koffieland. We gebruiken per persoon ongeveer 7 kilo koffie per jaar, ruim drie koppen per dag. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de aandacht voor het koffiesegment een belangrijke rol speelt in de bedrijfsvoering van menig horecaondernemer. De kwaliteit van de koffie bepaalt of uw gast nog een tweede kopje bestelt en de juiste presentatie zorgt voor een positieve beleving wat misschien wel tot een herhaalbezoek leidt. Lavazza - Bluespresso B.V. is exclusief distributeur voor de zakelijke markt van Lavazza in Nederland en heeft een nauwe samenwerking met VHC Jongens voor de verkoop en distributie van koffie. Om de ultieme koffiebeleving te bereiken heeft u naast goede ingrediënten en een goede koffiemachine ook de juiste kennis en ervaring nodig. Om horecaondernemers daarbij te helpen heeft Lavazza over de hele wereld trainings- centra opgericht. Het 50e officiële Lavazza Trainingscentrum dat is geopend vindt u bij VHC Jongens in Oostzaan. Voordat u met Lavazza gaat werken worden u en uw medewerkers hier getraind in het maken van de beste en lekkerste koffiespecials. Met de kennis die u in het Lavazza Trainingscenter opdoet bent u ervan verzekerd dat uw zaak up-to-date blijft op het gebied van kwaliteit, bijzondere concepten en noviteiten. Daarmee is VHC Jongens volgens ons ook uw perfecte partner voor koffie.

Kijk voor meer informatie over Lavazza en Bluespresso op www.lavazza-nederland.nl

Lavazza, meer
omzet door
kwaliteit en beleving

 
 
 
 

Schmidt Zeevis, alleen
het beste is goed
genoeg

Om uw gasten elke dag te kunnen voorzien van de beste, lekkerste en meest verse vis werken wij samen met misschien wel de meest toonaangevende vishandelaar van Nederland: Schmidt Zeevis Rotterdam. Schmidt Zeevis levert al meer dan 100 jaar verse vis aan de horeca, won al drie keer de Nationale Haringtest van Het Algemeen Dagblad en sleepte verschillende prestigieuze ondernemersprijzen in de wacht. Omdat Schmidt inkoopt op alle belangrijke Europese visafslagen bent u altijd verzekerd van een breed scala aan verse vis en, omdat ze ook leveren aan internationale Cruiseschepen, zijn ze tevens de leverancier bij uitstek voor bijzondere en exotische vissoorten waarmee u blijvend kunt verrassen en onderscheiden.

Net als VHC Jongens beschikt Schmidt Zeevis over de strengste BRC erkenning en zijn zij HACCP gecertificeerd. In duurzaam ondernemen zijn ze dan ook harinkje de voorste. Zo heeft Schmidt Zeevis ook het traject van de traceerbaarheidscertificering van de Marine Steward Council (MSC) goed doorlopen. Dat wil zeggen dat zij MSC gecertificeerde producten onder het keurmerk mag verkopen, waaronder ook de MSC gecertificeerde maatjesharing van Astrid Fiske North Sea Herring.

Schmidt Zeevis heeft geen filets op voorraad, alles wordt op basis van uw bestelling en volgens uw wensen geproduceerd. VHC Jongens bezorgd uw verse vis snel en gemakkelijk met de rest van uw bestellingen. En dat met een keuze uit meer dan 130 vissoorten per dag!

voor meer informatie over Schmidt Zeevis op www.schmidtzeevis.nl
 
 
 
In één van de grootste brouwerijen van Noord-Holland, met 17 vergistingstanks en een totale capaciteit van 2000 hectoliter, brouwt De Hollandse Pilsener Fabriek met ambachtelijke passie 2,8 miljoen liter bier per jaar, met als grootste volume een premium goudgele pilsener voor een goudeerlijke prijs.

De Hollandse Pilsener Fabriek is anders dan andere brouwerijen. Ze noemen zichzelf bewust fabriek en geen brouwerij, omdat fabriek het beste omschrijft wat ze doen: grote, héle grote volumes pilsener produceren. Niet voor niets zijn ze de grootste pilsener fabriek die na 1950 is gebouwd en in de loop der tijd steeds is uitgebreid en gemoderniseerd met de nieuwste technologie. VHC Jongens is één van de distributeurs en levert dit overheerlijke pils dagelijks aan haar klanten.

Kijk voor meer informatie over De Hollandse Pilsener Fabriek op dehollandsepilsenerfabriek.nl

Met Hollandse nuchterheid gebrouwen sinds 2013.

 
 
 
TOP