Het VHC Jongens verkoopteam

Altijd een vertrouwd gezicht

 

De meeste mensen die ons kennen zien elke dag wel een keer een vrachtauto van ons rijden. Sommige hebben wel eens een bijdrage van ons gezien in een uitgave van een van onze klanten of misschien een sponsorbord langs een van de vele sportvelden die Noord-Holland telt. Maar nooit eerder zag u van ons een advertentie in een vakblad of op een billboard langs de weg.

 
 

PERSOONLIJKE BENADERING

In plaats van te kiezen voor dure reclame in bladen kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Ten opzichte van onze branchegenoten hebben wij dan ook relatief veel vertegenwoordigers langs de weg. Deze vakbekwame mensen vertegenwoordigen VHC Jongens in meerdere opzichten. Natuurlijk benaderen zij nieuwe, potentiële klanten, daar is de afdeling verkoop in eerste instantie voor bedoeld en het compenseert ons bewuste gebrek aan reclame maken. Daarnaast zijn onze vertegenwoordigers hét aanspreekpunt voor 'hun eigen' klanten. Niks is vervelender dan niet langs een receptioniste te komen of 3 keer te worden doorverbonden voordat u erachter komt dat niemand u kan helpen. Daar heeft de gemiddelde horecaondernemer simpelweg de tijd niet voor. Wij geloven in korte kanalen en de persoonlijke omgang. Voor onze klanten is het prettig als ze kunnen bellen met iemand die ze goed kennen en waarvan ze weten dat hij of zij afspraken nakomt. In feite is ons hele verkoopteam een verlengstuk van uw bedrijf. Daar staan we voor.
 
 

verkoop binnendienst


Omdat onze vertegenwoordigers meestal onderweg of op locatie zijn, is het van belang dat zij ondersteund worden door een team op de zaak in Oostzaan. Want als u met uw vertegenwoordiger belt en u vraagt hem om bijvoorbeeld een nalevering, dan kan hij dat natuurlijk niet zelf even pakken, inladen en bezorgen. Dat regelt de verkoop binnendienst voor u, achter de schermen. Zij hebben het contact met de mensen op de verschillende afdelingen en samen zorgen zij ervoor dat uw vertegenwoordiger zijn afspraken kan nakomen. Daarbij komt dat, wanneer u dat prettig vindt, u deze afdeling natuurlijk ook direct kunt bellen. Handig wanneer u bijvoorbeeld een vraag heeft over uw pakbon, dan belt u het liefst met iemand die meteen in het systeem met u mee kan kijken. De verkoop binnendienst zijn de handen en voeten van het verkoopteam zou u kunnen zeggen.
 
 
 
 

Afdelingsspecialisten


Ook onze afdelingschefs hebben veel contact met uw vertegenwoordiger. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een bijzondere Franse kaas of een schaars stukje vlees dan belt uw vertegenwoordiger respectievelijk met de afdelingschefs van de zuivel of slagerij. Zij koppelen uw wens terug naar de verkoop binnendienst die het nieuwe product toevoegt aan uw persoonlijke bestellijst. Als een product niet standaard in ons assortiment voorkomt dan zorgt de afdeling inkoop ervoor dat dit op korte termijn alsnog aan u geleverd kan worden. In sommige gevallen komt het voor dat klanten rechtstreeks met onze afdelingspecialisten bellen omdat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar specifieke kennis.
 
 
 Chef-kok


Tot slot is onze eigen chef-kok Rik van Diepen altijd bereikbaar voor onze vertegenwoordigers en klanten als culinair adviseur. In veel gevallen nemen onze vertegen- woordigers de chef mee naar de klant. Hij bekijkt dan samen met uw vertegenwoordiger hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Zo kunnen zij op basis van hun vakkennis u bijvoorbeeld adviseren over routing in de keuken, het samenstellen van de menukaart, tips geven met betrekking tot kosten- calculatie om zo uw rendement te verhogen, enzovoorts.
 
 
 

trends

Omdat u als ondernemer vaak maar weinig tijd heeft om alle ontwikkelingen in de branche te volgen, zien wij het als onze taak om u daarbij te ondersteunen. Onze vertegenwoordigers zitten elke dag bovenop de laatste trends en ontwikkelingen en weten precies welke nieuwe producten of diensten passen bij welke relatie. Onze afdeling verkoop is een team van medewerkers met onvervalste passie voor horeca. Zij staan elke dag voor u klaar om gezamenlijk met u, uw gasten blijvend te verrassen!
 
 
 
TOP