Sommigen beweren dat de Cocosballen zo’n beetje zijn uitgevonden door Madame Cocos. Haar passie voor bakken en liefde voor cocos vormen samen de basis voor een aantal heerlijke recepten. Je herkent dé echte ‘cocosballs en -koeken’ aan de unieke smaak, ze zijn perfect van vorm, krakend krokant en super vers. Dat is de reden waarom Madame Cocos haar uiterste best doet om de cocosballs en - koeken bij haar publiek te krijgen.
Madame Cocos bereidt het Cocosdeeg met passie voor kwaliteit, smaak en klantbeleving. Dit proef je! De unieke smaken en de warmzoete geur tijdens het afbakken, vraagt gelijk naar meer. Het cocosdeeg is schepklaar en makkelijk in 3 stappen te bereiden. Een cocosdeeg waarbij iedereen in een handomdraai heerlijk versgebakken cocosballs kan aanbieden of waar je echt zelf van kunt genieten!
Bereidingswijze en bakadvies van Madame Cocos is een indicatie en per oven verschillend.
Verwarm de oven op 160 °C.
Leg bakpapier op het rooster van de oven.
Maak met behulp van een ijsschep of 2 lepels bollen van 60g en leg ze op het bakpapier.
Plaats het rooster in het midden van de oven.
Bak de bollen af in ongeveer 20 minuten.
Stap 5 is uiteraard verschillend per gewicht;
Ga voor meer informatie over Madame Cocos naar madamecocos.nl.
Bestel Madame Cocos bij VHC Jongens onder artikelnummers: