Gerookte zalm met mierikswortelroom, radijs, trostomaat en limoen

Voorgerecht | 4 personen

Ingredi├źnten

  • Gerookte zalm getrancheerd, 350 gram
  • Mierikswortelpasta, 40 gram
  • Radijs, 1/4 bos
  • Trostomaatjes, 150 gram
  • Limoen, 1 stuk
  • Zure room, 300 gram
  • Little gem, 2 stuks
  • Basis dressing, 60 gram

Tip! Dit gerecht is ook perfect voor afhalen en bezorgen.

Bereidingswijze

Was de sla.

Meng de zure room samen met de mierikswortel pasta. Breng op smaak met limoenzeste, peper uit de molen en zeezout.

Besprenkel de trostomaat met zeezout en olijfolie en rooster de tros tomaatjes op een ovenplateau op 180 ┬░C graden voor 3-4 minuten.

Halveer de radijs en snijd de limoen in gehalveerde partjes.

Maak de salade aan met de dressing, maak roosjes van de gerookte zalm en garneer.

 
 
 
TOP