volg de
instructies
Benodigdheden:
- Bierbrood
100 gram
Art.nr.: 46.215.39 - Ganzen rilette
90 gram
Art.nr.: 37.385.83 - Ganzen pastrami
55 gram
Art.nr.: 37.386.40 - Paté van cognac
35 gram
Art.nr.: 37.385.67 - Bitterballen hert met bier
8 stuks
Art.nr.: 37.386.08 - Gedroogde worst hert en chili
20 gram
Art.nr.: 37.385.09 - Wild zwijn grillworst
80 gram
Art.nr.: 37.386.58 - Gezouten roomboter
50 gram
Art.nr.: 43.317.32 - Piccalilly mosterd
30 gram
Art.nr.: 23.110.67 - Cornichons
Art.nr.: 23.224.36 - Smul-uitjes
Art.nr.: 23.241.93 - Hollandse Herfstbock
Doos 24 flessen à 33cl
Art.nr.: 02.007.17
Fust à 20 liter
Art.nr.: 02.100.21
Aan de slag
- Bak het bierbrood af.
- Leg de gedroogde worst, pastrami, paté en rilette voortijdig buiten de koeling. Op kamertemperatuur komen de smaken het beste tot hun recht.
- Schep de piccalilly mosterd in een bakje, frituur de bitterballen.
- Serveer alles op een plank en garneer met een plak boter, de smul-uien en cornichons.
Biertip! De herfstbock van De Hollandse Pilsener Fabriek past perfect bij deze borrelplank.