Zuivel & Kaas

Een afdeling vol internationale verrassingen

De zwart/witgeneratie Jongens, die aan het begin van de geschiedenis van VHC Jongens staat, is begonnen als melkboer in de Jordaan. Onze afdeling zuivel is daarmee de afdeling met de langste historie. Alle ontwikkelingen tussen 'de glazen melkfles op de stoep' en 'Optimel 0% vet framboos', hebben wij van heel dichtbij meegemaakt. Achter het zorgvuldig samengestelde assortiment van zuivel in de breedste zin van het woord, zit een team specialisten met ongekende vakkennis. Naast het leveren van deze bijzondere versproducten aan onze klanten, vervullen zij tevens de rol van adviseur.


 
 
 

Wij hebben er kaas van gegeten


Het woord 'kaas' dekt een bijzonder breed palet aan kaasproducten met soms heel bijzondere eigenschappen. Wij voeren voor u een breed assortiment Hollandse en Goudse kazen. Daarnaast treft u in onze koeling een behoorlijk breed assortiment buitenlandse soorten aan zoals manchego, cabra, oveja en tetilla uit Spanje. Uit Italië komen kazen als mozzarella, murazzano, gorgonzola, parmezan en ricotta. Franse kazen zijn bij VHC Jongens een verhaal apart want bij ons is maandag Rungis dag. Dan zitten onze jongens in Parijs waar zij de mooiste en meest exclusieve Franse kazen inkopen. Er zijn nu eenmaal echt mooie Franse kazen die in Nederland simpelweg niet verkrijgbaar zijn. Deze kazen kopen wij op aanvraag in, dus als het moet voor één klant. Met deze service onderscheiden klanten van VHC Jongens zich echt van hun collega's in de branche.
 
Ondanks de verkrijgbaarheid van buitenlandse kazen doet het Nederlandse kaasplankje het nog steeds heel goed. En terecht, we staan nu eenmaal niet voor niets bekend als kaaskoppen. En ook met de Nederlandse kaasplank kunnen onze klanten zich onderscheiden. Een Old Amsterdam smaakt naar karakter, kaas uit de Beemster heel vertrouwd en wat dacht u van streekkazen als de Egmondse Geitenkaasbol of Skaep's Rond uit Waterland. Heerlijke en puur ambachtelijke kazen uit Noord-Holland. Eerlijke en bijzondere producten die uw kaart een originele twist kunnen geven.
 
 
 
 

Alle soorten en maten

De zuivelproducten van VHC Jongens BV zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, waaronder eenpersoons porties, hotelblokken en kwart kazen. Zo kunt u ook roomboter in verpakkingen van 250 gram tot wel 5 kilo bestellen. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfskantines, scholen en hotels. Wij kunnen u op al deze gebieden adviseren.
 
 
 
TOP