Vleeswaren

Een ruime keuze aan kwaliteit

Een lekker broodje beenham met honing-mosterd saus, een vertrouwd wit pistoletje met rosbief, een vers afgebakken Italiaanse bol met salami, tomaat en gorgonzola of een mooi plankje internationale charcuterie voor bij de borrel. Waar uw gasten ook voor kiezen, het is de kwaliteit van al dat lekkers op uw menukaart waar ze graag voor terugkomen.
 
Met de opening onze slagerij is er een hoop extra expertise bijgekomen op onze afdeling vleeswaren. We werken nog steeds met de beste partners op dit gebied, zoals we dat altijd al deden, maar tegenwoordig zijn we zelf ook vaak in het buitenland te vinden voor speciale import. Zoals u inmiddels wellicht weet bezoeken onze specialisten elke week de grootste food markt ter wereld in Rungis, Parijs. In dit walhalla voor de horeca vinden wij voor onze klanten prachtige paté, speciale worsten, de lekkerste terrines, bijzondere soorten mooie ham en nog veel meer. Via exclusieve contacten importeren wij tevens heerlijke delicatessen rechtstreeks uit andere landen. Een echt goede chorizo, een worstsoort die zijn naam waarschijnlijk heeft te danken aan het kenmerkende ingrediënt pimiento choricero (een paprikapoeder), importeren wij uit Spanje, het land van herkomst. Ook uit Italië komen wekelijks mooie producten waarvan de meest voor de hand liggende natuurlijk de salami is. Veel van deze producten vindt u daarom nergens anders dan bij ons. Bij VHC Jongens slaagt u dus altijd wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders, van de hoogste kwaliteit.
 
 
Naast deze speciale producten is ons 'standaard' assortiment vleeswaren compleet. Daarbij komt dat wij door de grote diversiteit aan klanten een manier van werken hebben ontwikkeld waarmee wij in al uw wensen kunnen voorzien. Zo leveren wij bijvoorbeeld aan scholen, bedrijfskantines en vliegmaatschappijen dagelijks zogeheten portieverpak -kingen en tegelijkertijd snijden en verpakken wij voor broodjeshuizen, cafetaria's en eetcafé's bestellingen geheel op maat.
 
 
De afdeling vleeswaren maakt fysiek onderdeel uit van dezelfde afdeling als waar wij onze buitenlandse kazen en zuivel onderbrengen. Onze chefs en medewerkers van deze afdelingen beschikken over een gecombineerde vakkennis waarmee u als klant uw voordeel kunt doen. Zij hebben dagelijks direct contact met de horecaondernemer over uiteenlopende zaken zoals beschikbaarheid, houdbaarheid, kwaliteit en leveringen. Korte schakels dus, dat werkt prettig en efficiënt.
 
 
 
TOP