Private Label

serveer uw gasten betaalbare kwaliteit met het private label van vhc

Om op kosten te besparen en uw rendement te verhogen doet u er goed aan om voor een aantal productgroepen ons Private Label te overwegen. Het gaat dan vooral om producten die relatief veel gebruikt worden. De producten die wij onze klanten bieden onder het VHC Private Label zijn, zonder uitzondering, allemaal van hoge kwaliteit.
 
 

Zuurwaren

Met de zuurwaren van VHC private label maakt u uw gerechten helemaal af. Perfecte garnering dankzij hun voortreffelijke smaak en frisse uitstraling. Vers van het land in de pot verwerkt. Met de zuurwaren van VHC zet u de kroon op uw werk.

Papierwaren


U wilt kunnen vertrouwen op onberispelijke kwaliteit. Ook als het gaat om papierwaren. De papierproducten met het VHC-label - servetten, toiletpapier, keukenrollen en poetspapier - zijn gegarandeerd van A-kwaliteit en prettig geprijsd.
 
 
 

noten & zuidvruchten

VHC biedt een compleet assortiment noten en zuidvruchten zoals pijnboompitten, walnoten en gedroogde zuidvruchten. Om te serveren bij een drankje: gebrande pinda's, cashewnoten, amandelen, Japanse mixen, pikante mixen en melanges. Voor ieder recept en ieder budget heeft VHC het juiste product. Van voordelige horecamix tot luxe notenmelanges.
 

Snacks

Onvervalste kwaliteit en veelzijdigheid. Lekker tussendoor, bij de lunch of bij de borrel: de snacks van VHC komen op elk moment tot hun recht. Geen wonder want dit hoogwaardige assortiment is bijzonder breed en veelzijdig en van constante kwaliteit. Naast traditionele snacks zoals de kroket en de frikandel vindt u onder ons Private Label ook bijzondere innovatieve producten.
 
 

Koffie

Extra krachtig, een constante smaak en van hoge kwaliteit. De VHC-koffie dankt zijn voortreffelijke smaak aan de unieke melange van Robusta- en Arabicabonen. De gebrande koffiebonen hebben een pure, pittige smaak met een vol aroma. Een kwaliteit die ook lang na bereiding nog wordt geproefd.
 
 
 
 
 

Vetten & Oliën


Ook de vetten en oliën van het VHC Private Label zijn van een kwaliteit dat zich kan meten met de grote merken. Margarine, plantaardige oliën: u vindt het allemaal in het zeer ruime assortiment dat VHC u biedt. Deze vetten en oliën zijn dé basis voor uw gerechten, voor de voordeligste prijs.
 
 
 
 
TOP