NON-FOOD

Voor elke horecaondernemer het juiste gereedschap

U kunt altijd terecht bij VHC Jongens voor al uw benodigdheden in de keuken en voor uw presentatie. Om u een zo breed mogelijk aanbod te kunnen doen van de meest kwalitatieve producten in dit segment, werkt VHC Jongens uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen partners. Er is praktisch niets dat wij niet kunnen leveren.

Ook voor speciale items doet u er goed aan om eerst even met VHC Jongens te bellen. Zo leveren wij pannen van 30 liter, bent u bij ons aan het juiste adres voor nieuwe koelkasten, beschikken wij over een zeer ruim assortiment disposables en met ons aanbod van servies is het zelfs lastig om een keuze te maken.
 
 

Snelle Levering

Door goede afspraken en een strakke samenwerking met onze partners kan VHC Jongens nagenoeg elk non-food product dat niet op voorraad ligt binnen twee dagen leveren. Vanzelfsprekend worden ook deze producten netjes bij u afgeleverd. Als het gaat om zwaardere apparatuur, kunnen wij u tevens de juiste installatietechniekbedrijven aanbevelen, waarvan wij zeker weten dat zij u netjes en volgens onze eigen kwaliteitsstandaard en etiquette zullen bedienen. Wij noemen onszelf tenslotte niet voor niets 'totaalleverancier'.


 

Een goede presentatie
zorgt voor de juiste beleving


Het is bewezen dat mooi gepresenteerde gerechten lekkerder smaken. En wanneer uw gerechten nóg lekkerder worden door de juiste presentatie dan komen uw gasten vast graag nog eens terug. Dan betekent een investering in beleving uiteindelijk een verhoging van uw omzet. Samen met onze partners van Horecawerf in Amsterdam-Noord, adviseert ons verkoopteam u graag over de presentatie en beleving die het beste bij uw zaak passen.
 
 
 
 
TOP