Droge Kruidenierswaren

Een allesomvattend assortiment

Het leeuwendeel van ons totale vloeroppervlak van ruim 10.000 m², wordt in beslag genomen door de afdeling DKW. Met meer dan 20.000 producten is dat ook niet zo verwonderlijk. Bij VHC Jongens maken alle bekende merken, minder bekende merken en eigen merken onderdeel uit van het standaard assortiment.

Een alsmaar groeiend assortiment

Doordat wij de filosofie hebben om elke klant op maat te bedienen, is de breedte van ons assortiment onderscheidend ten opzichte van andere horecagroothandels. VHC Jongens is zo flexibel dat de wensen van de horecaondernemer bepalen wat wij inkopen.
 
 

Streekproducten, een bewuste keuze


Door de groeiende vraag uit de markt wordt het biologische segment van de afdeling DKW steeds belangrijker. Steeds meer klanten vragen bewust om biologische producten en om streekproducten. Dat dit te maken heeft met de steeds bewustere consument ligt voor de hand. Voor de horecaondernemer betekend dat simpelweg goede kansen. Producten uit de streek zijn over het algemeen kwalitatieve producten met een goed verhaal. Dat komt de beleving ten goede én de lokale economie. Hoewel wij niet zo van de marketingtermen zijn, zeggen we nu toch even win-win.
 
 

Onze roots nooit verloochend


VHC Jongens was lang geleden vooral ingericht op het bedienen van de fastfood markt. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in het bedienen van de volle breedte van de horeca, maar bij een bezoek aan ons groothandelscentrum zal u direct opvallen waar onze oorsprong ligt. Zo bezorgen wij nog steeds ongeveer 400 dozen patat per dag en is ons aanbod van vetten, oliën en sauzen enorm. Op deze roots zijn wij nog steeds trots en de vele klanten die wij in deze sector van de horeca nog steeds dagelijks onze service verlenen, behoren tot een loyale groep ondernemers die wij al heel lang koesteren. Een terugblik naar die tijd en het toenmalige assortiment, doet beseffen hoever we zijn gekomen. De verse witte bolletjes voor een lekker broodje kroket bezorgen wij tot op de dag van vandaag met net zoveel inzet als aan het prille begin, met als verschil dat VHC Jongens vandaag de dag ongeveer 2 trailers per week aan voorgebakken verkoopkracht rondbrengt in de vorm van broodjes van Chaupain. Onze afdeling DKW is, denken wij, net zo gespecialiseerd als dat het breed is. En dat komt doordat we nooit zijn veranderd, alleen gegroeid. Dat is wat ze in de Zaanstreek bedoelen met 'groot geworden door klein te blijven'