Aardappelen, groente & fruit

U wilt als horecaondernemer uw gasten alleen de beste kwaliteit serveren en dat betekent onder andere dat de producten waarmee u werkt zo vers mogelijk moeten zijn. Het is dus aan ons, uw groothandel, om de tijd tussen de oogst en het moment van aanleveren beperken tot het absolute minimum. Om dat te kunnen doen kopen wij rechtstreeks en met eigen mensen direct op de veiling. Voordat er aan de klok scherp wordt aangekocht heeft een team van eigen specialisten heel vroeg in de ochtend de producten gecontroleerd op kwaliteit en absolute versheid. Na de aankoop van de geselecteerde versproducten, die dan letterlijk net van het land komen, worden deze direct met eigen koeltransport naar ons distributie- centrum in Oostzaan vervoerd en in veel gevallen dezelfde dag nog geleverd aan onze klanten. Door het hele proces geheel in eigen hand te houden kunnen wij zo de kortst mogelijke tijd tussen oogsten en serveren waarborgen. Door te werken met een compleet gesloten koelketen komen de producten bovendien altijd zo vers als mogelijk aan.
 
 
In aanvulling op veilingproducten koopt VHC Jongens in sommige gevallen ook rechtstreeks van het land zonder tussenkomst van derden. Wij hebben daar speciale afspraken over met de boeren waardoor het mogelijk is dat er minder dan 12 uur zit tussen de oogst en het aanleveren bij de klant. Hoe vers wilt u het hebben?
 
 
 
 
 

Totaalassortiment


We kunnen wel stellen dat u bij VHC Jongens voor al uw wensen terecht kunt. Wekelijks kopen wij, nog steeds ouderwets en zonder tussenkomst van commissionairs, authentiek aan de klok op de veiling. Daarnaast rijdt Vincent Honselaar nog steeds, zoals hij dat ook voor zijn familiebedrijf deed, elke week naar Rungis, Parijs. Daar komen niet alleen de meest exclusieve en kwalitatief beste producten vandaan, daar wordt tevens gezocht naar specifieke wensen van onze klanten. Het is onze service dat het nooit om grote hoeveelheden hoeft te gaan om producten op te nemen in ons assortiment. Verse kastanjes bijvoorbeeld, zijn nu eenmaal niet geschikt voor elke horecaondernemer maar kunnen wij prima leveren aan enkele afnemers. Daarom zijn we waarschijnlijk ook zo groot geworden, we blijven stug klein denken om zo onze service elke dag te waarborgen voor elke klant, ongeacht de afnamehoeveelheden en frequentie.
 
 
 
TOP