workshops, trainingen en proeverijen

vhc jongens bv, meer dan alleen horecagroothandel

Bij VHC Jongens gaan we een stuk verder dan alleen het bevoorraden van uw keuken. Wij geloven in veel persoonlijk contact en interactiviteit, niet alleen tussen ons en onze klanten, maar ook tussen klanten onderling. Tijdens onze workshops verbinden wij mensen, delen wij kennis en doen we inspiratie op. De diversiteit aan workshops zorgt ervoor dat er voor elk soort horecaondernemer altijd iets interessants bij zit. Dus of u nu een cafetaria runt, een sterrenrestaurant, een hotel of een lunchroom, bij VHC Jongens kunnen u en uw medewerkers elk jaar weer rekenen op een verrassend aanbod van leuke en leerzame dagen.

VHC Jongens ziet het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten in de vorm van workshops als service. Op Sociale Hygiëne na, bieden wij alle workshops dan ook kosteloos aan. Tenslotte hebben de zowel de producent, de horecaleverancier en de horecaondernemer baat bij een tevreden gast.


Het workshop programma:

download hier het complete programma
download hier het algemene inschrijfformulier
download hier het formulier voor de training Sociale Hygiëne

Neem voor meer informatie contact op met de verkoop binnendienst: 075 684 30 55.
 
 
Masterclass in Cocktails
Shaken or Stirred?

Maandag 23 januari 2017
van 19:00 - 22:00 uur
Masterclass
Patisserie met Jeroen Goossens

Maandag 30 januari 2017
van 08:30 - 12:30 uur
van 13:30 - 17:30 uur
Training
Sociale Hygiëne

Maandag 6 februari 2017
van 8:30 - 17:30 uur
 
 
Workshop
De perfecte steak

Maandag 13 februari 2017
van 13.00 - 17:00 uur
Workshop
De Oosterse keuken

Maandag 27 februari 2017
van 13:00 - 17:00 uur
Masterclass
Patisserie met Jeroen Goossens

Maandag 6 maart 2017
van 09:30 - 12:30 uur
van 13:30 - 17:30 uur

 
 
Masterclass
Jozua Jaring bereidt lam

Maandag 13 maart 2017
van 13:00 - 17:00 uur
Excursie
Koninklijke Schmidt Zeevis

Dinsdag 14 maart 2017
van 08:30 - 12:30 uur
Training
HACCP

Maandag 20 maart 2017
van 13:00 - 17:00 uur
 
 
Workshop
Inspiratiesessie Paasbrunch

Dinsdag 21 maart
van 13.00 - 17:00 uur
Excursie & Workshop
Olijcke worsten maken

Woensdag 22 maart 2017
van 12:30 - 17:00 uur
Training
Gastvrijheid op uw terras

Maandag 3 april 2017
van 13:00 - 16:00 uur

 
 
Workshop
High wine & borreltijd

Maandag 3 april 2017
van 16.00 - 19:00 uur
Excursie & Workshop
Bezoek Pastafabriek & zelf pasta maken

Woensdag 5 april 2017
van 13:00 - 17:00 uur
Masterclass
Opperdoezer ronde met Michelin chef Chris Naylor

Maandag 10 april 2017
van 13:00 - 17:00 uur

 
 
Training
Barista Training & Tea Tasting

Dinsdag 11 april 2017
van 13.00 - 17:00 uur
Excursie
Wildplukken met Edwin Flores

Maandag 24 april 2017
van 10:00 - 18:00 uur
Workshop
Bereik uw doelgroep online

Maandag 1 mei 2017
van 13:00 - 15:00 uur

 
 
Workshop
Starten met thuisbezorgen

Maandag 1 mei 2017
van 15:00 - 17:00 uur
Workshop
Speciaalbier en cocktails

Maandag 8 mei 2017
van 17:00 - 22:00 uur
Excursie
De Kruidentuin van Wim Maes

Maandag 22 mei 2017
van 9:00 - 17:00 uur

 
 
 

modern ingericht


In ons pand op Ambacht 14, aan de overkant van de groothandel, is op de benedenverdieping een grote ruimte modern ingericht. De demonstratiekeuken is van alle denkbare apparatuur voorzien zodat wij elk soort klant perfect kunnen adviseren. Tegenover de keuken zit het Lavazza Trainingscentrum waar wij dagelijks medewerkers van onze klanten trainen in het maken van de perfecte espresso, het opschuimen van melk en het samenstellen van mooie koffiespecials. Voor grote groepen, productpresentaties en cursussen is er een grote ruimte beschikbaar welke plaats biedt aan ongeveer 60 personen. Deze drie moderne ruimtes worden met elkaar verbonden door de centraal gelegen bar, waar wij voor onze gasten een heerlijk fris Princen biertje kunnen tappen.