Recepten ter inspiratie

Maandelijks geven wij de 'Vers & Veelzijdig' uit. Deze huisgemaakte folder staat vol met aanbiedingen en seizoensproducten waar u als kok uw voordeel mee kunt doen. Daarnaast maakt onze Chef-kok Herman Klukkert elke maand ter inspiratie een heerlijk gerecht waarin de seizoensproducten gebruikt worden. De recepten worden traditiegetrouw op pagina 2 van de folder gepubliceerd en vindt u nu tevens hieronder terug.

Carpaccio van in rozemarijn-
zout gerookte ribeye
met pesto van wilde spinazie, compôte van zoete uiten & gedrooge prosciutto
in kruidenkruim
gebakken ibérico wangetjes
met een jonge bloemkolcrème, jus en wijn, geserveerd met een frisse salade van kropsla, grove mosterd, tuinbonen en Parmezaan crackers.
kabeljauw lion
in kruidenkost
geserveerd met geglaceerde babygroente, salade van gestoomde La Ratte aardappels en een luchtige beurre blanc met saffraan
 
 
op het karkas gegaarde wilde eend
geserveerd met een rösti van aardappel en dragon, gebraiseerde en gebakken lof, gedroogde taggiasche olijven en een jus van zwarte vijgenen piment
gebraden hertenrugfilet
geserveerd met een crème van gepofte bieten, gerookte en geroosterde pastinaak, luchtige aardappelcreme, krokante schoonheden uit het woud en laurierjus.
Fazant op klassieke Jagerswijze
met zuurkool,knolselderij en kastanjes
 
 
Salade van lauwwarm dungesneden zwijnrollade
met zoetzure cranberry's, chutney van rode kool, spruitenblad en krokante truffelaardappel
gevulde kalkoen onion & sage
met Reggiano braadworstjes en kastanjes
kwartel
geserveerd met krokante schorseneren, aardpeer, kruidige appelsalade en een met thijm geinfusseerde olijfolie mayonaise
 
 
nieuw-zeelands lamsrack
in polentakorst gebakken met gepofte zoete uit, gegrilde aubergine, gedroogde olijven en een saus van olijfolie, yoghurt en geroosterde knoflook.
culinaire juweeltjes met het witte goud uit limburg
vier verschillende recepten met als basis witte asperges.
gegrilde rugfilet iberico
met Petit Ratatouille, aardappelcroquant en een kalfsjus met waterkers
 
 
zomerse salade
Zomerse salade met zoetzure radijsjes, gegrilde ossenhaas, een crème van doperwten, Parmezaan, gedroogde olijven, tomaten, Hollandse sla en gerookte olijfolie.
Club Sandwich, drie bereidingen op eigen wijze
drie heerlijk varianten op geheel eigen wijze dus voor ieder wat wils!
frisse salade met dungesneden rib roast
zoetzure bieten, gegrilde bosui, waterkers, gespleten haricot verts, geroosterde amandelen en gerookte little gem, geserveerd met dun gesneden Rib Roast op rustiek stokbrood.
 
 
licht gerookt edelhert
met een korst van havervlokken,geserveerd met gebakken polenta, gekonfijte oerpe
diverse tafelgarnituren & kleine recepturen
om de kerst een gouden randje te geven
vietnamese baguette
met gemarineerde, gegrilde procureur, knapperige salade en frisse dressing
 
 
lamszadel in eigen jus
met Taggiasche olijven, gepofte aubergine, dubbel gedopte tuinbonen en aardappel dragon rösti